KVERCUS

Hälsa & Natur

Virus och gifter


 

För några år sedan berättade rapport på tv om en stor undersökning där dom tog blodprover på barn och ungdomar och när dom analyserade blodet så hittade dom många olika gifter, dom flesta från jordbruket. Detta ledde inte till ett ramaskri, inte ens till en diskussion om det.

Leverns uppgift är att inte släppa ut några gifter i blodet utan att lagra dom och sedan bryta ner gifterna och sen utsöndra dom via avföring eller urin och det är ganska skrämmande att levern redan hos barn och ungdomar är så slutkörd att den inte kan ta hand om gifterna. När gifter kommer ut i blodet så kan dom hamna lite var som och vi får kroppar som är överbelastade av gifter.

Likadant är det med virus. Vi får så många vaccinationer under livets gång och det enda vi pratar om är att immunsystemet ska bilda immunitet. Vi pratar inte om att vi belastar en redan belastad kropp ännu mer. All virus som blir kvar i oss och tillsammans med alla gifter gör att vi blir sjuka. Många av dom sjukdomar vi kallar autoimmuna är egentligen ett immunsystem (där levern är en viktig del) som gör sitt bästa men inte förmår så mycket när vi är omedvetna om vad som pågår och inte hjälper till. Och det som pågår är virusinfektioner i en förgiftad miljö som bryter ner våra celler. En vanlig syn inom vetenskapen är att immunsystemet angriper kroppen men så är det inte enligt min erfarenhet.

Hur läker vi då en sjukdom som är orsakad av detta.

Det gör vi genom att så gott vi kan sluta tillföra nya gifter och virus, t.ex. äta ekologiskt odlad mat och att sluta vaccinera oss (enligt mig är det mycket bättre att om jag blir sjuk i virus så stannar jag hemma och läker ut det och bildar naturligt antikroppar). Att äta varierad nyttig mat och ta örter som stärker levern m.m. Då behöver inte levern ta emot nya gifter och immunsystemet behöver inte bekämpa nya virus utan kan då rensa ut gamla gifter och bekämpa dom virusinfektionerna som pågår. Det finns ingen snabb fix utan det får ta sin tid men hjälper vi till från många håll så har kroppen en fantastisk förmåga att läka.